X

دستورالعمل اجرايي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در خصوص مواد غذایی تراریخته یا تغییر ژنتیکی

دستورالعمل کارگاههای مشمول شناسه نظارت کارگاهی

دستورالعمل اخذ و تمدید نشان ایمنی و سلامت

حداقل ظوابط فنی بهداشتی تاسیس کارخانجات آرایشی و بهداشتی

 حداقل ظوابط برجسب گذاری

آخرين دستورالعمل نشانگرهاي رنگي در برچسب مواد غذایی

دستورالعمل اجرایی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی (کارگاهی)

دستورالعمل اجرائی اعطای نشان ایمنی و سلامت

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه هاي بهداشتی

دستورالعمل استفاده از ظرفیت خالی

دستورالعمل اجرائی نحوه بررسی طعم دهنده هاجهت صدورپروانه های بهداشتی ساخت و ورود

شرايط استفاده از ظروف پلي اتيلن ترفنالات براي بسته بندي آبليمو و عرقيات گياهي

ضوابط و مقررات مربوط به غني سازي مواد خوراكي و آشاميدني

حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولید کننده نوشیدنی مالت

حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحدهاي توليد كننده انواع سركه

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولید کننده انواع خرما

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های کترینگ

دستورالعمل صدورشناسه نظارت وحداقل ضوابط فنی و بهداشتی نانواییها

حداقل ضوابط تأسیس و بهره برداری کارخانجات صنایع آرایشی و بهداشتی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی براي تاسیس و بهره برداري کارخانه های تولید و بسته بندی  فرآورده های غذایی

دستورالعمل نحوه درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه هاي بهداشتی جهت شرکت نگهداري، پخش و توزیع فرآورده هاي غذایی، آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل یکسان سازی عناوین پروانه بهره برداری و ساخت در فرآورده های کشاورزی

 دستورالعمل یکسان سازی عناوین پروانه بهره برداری و ساخت در فرآورده های بسته بندی

 دستورالعمل یکسان سازی عناوین پروانه بهره برداری و ساخت در فرآورده های آردی

دستورالعمل یکسان سازی عناوین پروانه بهره برداری و ساخت در فرآورده های لبنی

دستورالعمل یکسان سازی عناوین پروانه بهره برداری و ساخت در فرآورده های گوشتی

دستورالعمل یکسان سازی عناوین پروانه بهره برداری و ساخت در فرآورده های نوشیدنی

دستورالعمل یکسان سازی عناوین پروانه بهره برداری و ساخت در فرآورده های شیرینی و شكلات

بخشنامه اصلاحیه فرآورده تاپینگ (جدید)

بخشنامه درج تاریخ عرضه بر روی برچسب شیر و خامه پاستوریزه(جدید)

الزام به برچسب گذاري مواد غذائي تراريخته(جدید)

دستورالعمل اجرايي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در خصوص مواد غذایی تراریخته یا تغییر ژنتیکی

بخشنامه بررسی وضعیت استقرار سیستم HACCP  در واحدهای تولیدی

چک لیست ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی کشور

چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی

چک لیست ممیزی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر ISO22000

دستورالعمل صدور و تمدید پروانه بهداشتی ساخت جهت صادرات و پروانه بهداشتی تولید قراردادی جهت صادرات

فرم تعهد عدم تراریختگی

دستورالعمل صدور و تمدید پروانه بهداشتی ساخت جهت صادرات و پروانه بهداشتی تولید قراردادی جهت صادرات

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری انواع روغن های خوراکی خام گیاهی

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری سیلو نگهداری گندم

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات صنایع آرایشی و بهداشتی

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی

 حداقل ضوابط تولید ساندویچ سرد

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی نانوائیها

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع اسانس و عرقیات گیاهی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع آب معدنی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع آبمیوه و شربت

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع آردی به غیر محصولات پاستا

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع تافی و آبنبات

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع سبزی های تازه ،خشک و منجمد

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع شکلان و فرآورده های کاکائویی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده آدامس

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده پاستا

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده پسته

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده حلوا ارده

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده خاک رنگبر

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده رنگ خوراکی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده ژلاتین خوراکی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده سرکه

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده شیر و فرآورده های لبنی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده ظروف پلیمری بمنظور بسته بندی روغن خوراکی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده غذای آماده و نیمه آماده

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده فرآورده های سیب زمینی وغلات

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده فرآورده های شیری پروبیو تیک

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده فرآورده های کنسروی گوشتی و غیر گوشتی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده فرآورده های کنسروی و نیمه کنسروی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده فرآورده های گوشتی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده مقوا بهداشتی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده میوه فرآوری شده لواشک

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده نمک طعام

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده یخ خوراکی

حداقل فاصله آلاینده ها

خشکبار