X

 

شرح وظایف کارشناسان:
1. كسب خط مشی و دستورالعمل لازم از مافوق مربوطه
2. انجام آزمايشهاي تخصصي و حساس در صورت لزوم
3.   شركت در جلسات تدوين استاندارهاي ملي و سمينارهاي آموزشي و تحقيقاتي در صورت ارجاع به مافوق
4.   شركت دركنگره ها و سمينارهاي علمي آموزشي دررابطه با مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي به منظور بهره برداري از يافته هاي جديد علمي در جهت انجام وظايف مربوطه.
5.  ساخت محلول ها و محيط های مورد نیاز
6. انجام آزمايشهاي نمونه هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي از نظر قابليت مصرف با توجه به استانداردهاي موجود و اعلام نتيجه به كارشناس مسئول
7. ثبت نتايج حاصل از آزمايشات انجام شده در دفتر کارشناسي، دفتر کل و فرم نتايج آزمون
8.  بروز رساني استانداردها
9. نگارش مستندات بخش شامل روش هاي آزمون، روش هاي کار با دستگاه، محلول و محيط سازي کاليبراسيون
10. آموزش مسئولين فني، دانشجويان
11. بازديد از آزمايشگاههاي کارخانجات
12. همكاري در طرحهاي تحقيقاتي مرتبط با فعاليتهاي آزمايشگاه كنترل مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي
13. افزايش مهارتهاي شغلي از طريق شركت در دورهاي آموزشي و بازآموزي مربوطه
14. کنترل دمايي دستگاهها، ثبت و گزارش آنها
15. تهيه گزارش و يا آمار در صورت ارجاع مافوق
 
وظایف کارشناس کنترل کیفیت:
از مهمترين وظايف اين واحد مستند سازي خط مشي ها، سيستم ها، برنامه ها، روشهاي اجرايي دستورالعملهاي آزمايشگاه مي­باشد.
در همين راستا اين واحد وظيفه اطلاع رساني و آموزش بهره برداري بهينه از اين مستندات به كاركنان ذيربط و نظارت بر اجرايي كردن اين سيستم در آزمايشگاه را نيز به عهده دارد. بديهي است كليه اين فعاليتها در جهت تامين كيفيت و ارتقاء آن در بحث ارائه آزمونهاي كنترلي مي­باشد.