دکتر حسین رستگار، مدیر کل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو:" آب معدنی " و " آب آشامیدنی " تفاوت هایی را دارند
امتیاز:
دکتر حسین رستگار، مدیر کل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو " ایفدونا " اظهار داشت: " آب معدنی " و " آب آشامیدنی " تفاوت هایی را دارند که مردم هنگام مصرف بهتر است این مطالب را بدانند.
آب معدنی
وی گفت: " آب معدنی " به آبی گفته می شود که از یک منبع ثابت مانند چشمه تامین گردیده و طی چهار فصل باید محتویات ان تغییر عمده ای نکند و برای تهیه آب معدنی بسته بندی شده هیچ گونه عملیات یا اصلاحی روی ان صورت نگرفته و حداکثر می توان از صافی هایی برای گرفتن مواد جامد استفاده کرد.
دکتر رستگار افزود: بنابراین " آب معدنی " بدون هیچگونه تغییری مستقیما از منبع تولید به داخل ظرف بسته بندی انتقال پیدا می کند.
آب آشامیدنی
مدیر کل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو در ادامه در مورد " آب آشامیدنی " اظهار داشت: " آب های آشامیدنی" قبل از بسته بندی در ظروف، تحت اصلاحات قرار گرفته به عنوان مثال با استفاده از عوامل ضدمیکروب و همچنین عبور از فیلترها با سایزها و نوع های مختلف مورد اصلاح قرار میگیرد و قابل مصرف برای مصرف برای مصرف کنندگان می باشد.
دکتر رستگار افزود: پس از این مراحل در ظروف بسته بندی قرار میگیرد.
تفاوت عمده "آب های معدنی " با " آب های آشامیدنی "
دکتر رستگار اظهار داشت: تنها تفاوت عمده " آب معدنی " و " آب آشامیدنی " این است که در " آب معدنی " اصلاحاتی روی آن صورت نمی گیرد و مستقیما بعد از آزمایش های مختلف در بسته بندی قرار میگیرد اما " آب آشامیدنی " قبل از بسته بندی حتما مراحل اصلاحی مانند میکروب کشی و حذف املاح قرار می گیرد.