برگزاری کارگاه برچسب گذاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی
امتیاز:
با توجه به دستورالعمل سازمان غذا و دارو در خصوص تغییر برچسب محصولات خوراکی و آشامیدنی و درج چراغ راهنمای مصرف انرژی از تیر ماه 94 کارگاه دو روزه آموزشی در تاریخ 6-7 تیر ماه جهت آموزش مسئولین فنی واحدهای مرتبط توسط کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن همایش معاونت برگزار گردید ،ضمنا جهت آموزش پرسنل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی کارگاه آموزشی نیز در محل اداره با حضور مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و کارکنان برگزار گردید.