برگزاری کارگاه آموزشی کنترل کیفی مواد غذایی وبهداشتی در دانشگاه ایلام
امتیاز:
کارگاه آموزشی کنترل کیفی تولیدات مواد غذائی و بهداشتی توسط کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی،بهداشتی برای دانشجویان رشته صنایع غذایی دانشگاه ایلام بر گزار گردید، در این کارگاه آقای مهندس فرخی پور مباحثی را در خصوص مبانی کنترل کیفیت مواد غذایی و مخاطراتی که در خصوص مواد اولیه ، تهیه و فرآوری محصول ، بسته بندی صحیح و مناسب و تغییراتی که در طول عرضه محصول در بازار ممکن است در محصولات بوجود آید ارائه گردید و در ادامه در خصوص عوامل شیمیایی ، سموم طبیعی موجود در مواد غذایی ، مواد افزودنی ،آلودگی های ناشی از محیط زیست ، عوامل بیولوژیکی ،آنزیمهای طبیعی در مواد غذایی ، عوامل فیزیکی و سیستم های ایمنی مواد غذایی مانند (GMP-HACCP-ISO22000) ، در آزمایشگاه ها ی کارخانجات مواد غذایی توضیحات لازم داده شد در پایان ضمن تشریح وظایف نظارتی سازمان غذا و دارو بر همکاری بیشتر صنعت و دانشگاه و اهمیت موضوع کنترل کیفیت با عنایت به رقابتی شدن بازار و تنوع محصول تاکید گردید .