برگزاری " همایش ایمنی غذا از مزرعه تا سفره "
امتیاز:
در راستای گرامی داشت هفته سلامت و تحقق شعار بهداشتی سال 94 در هفتمین روز هفته سلامت همایش " ایمنی غذا از مزرعه تا سفره " با حضور معاون محترم سیاسی امنیتی استانداری ایلام ، ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ، معاونت محترم بهداشتی و مدیران محترم کارخانجات تولید مواد غذایی استان در تاریخ 7 اردیبهشت ماه توسط معاونت غذا ودارو برگزار شد .
در این همایش حسین کلانتری معاون سیاسی امنیتی استانداری و رییس شورای سلامت و امنیت غذایی استان با اشاره به نامگذاری سال 94 از سوی مقام معظم رهبری به نام " دولت و ملت ، همدلی و همزبانی "و نیز شعار بهداشتی سال 94 وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر " ایمنی غذا از مزرعه تا سفره " آمادگی حوزه سیاسی استان را در تحقق شعار های فوق و همکاری با صنایع غذایی استان در جهت ارتقاء کیفیت مواد غذایی استان اعلام نمود .
دکتر علی دل پیشه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تقدیر از فعالان حوزه صنعت غذای استان خواستار تلاش مضاعف تولیدکنندگان مواد غذایی و نیز همکاری مسئولان ذیربط در رسیدن به اهداف عالیه وزارت متبوع و ارتقاء سطح ایمنی مواد غذایی شد .
دکتر نصراله نقدی معاون غذا ودارو دانشگاه با عنایت به شعار بهداشتی سال 94 وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، از اجرای برنامه های سازمان غذا ودارو در خصوص طرح تحول غذا ، حمایت از تولید غذای سالم و ایمن ، کنترل و پایش محصولات غذایی در سطح تولید و عرضه ، ارزیابی و رتبه بندی کارخانجات تولید مواد غذایی استان در سال 94 خبر داد . در پایان این آیین از 7 واحد برتر صنایع غذایی استان با حضور مسئولین تقدیر بعمل آمد .