هفته سلامت با شعار ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره 1تا 7 اردیبهشت
امتیاز:
برگزاری کارگاه آموزشی در خصوص ایمنی مواد غذایی و مکمل های غذایی و ورزشی و ارائه مطالب آموزشی و بروشور به مدیران و کارکنان و دانش آموزان مدارس دبیرستان پسرانه شریعتی و چمران توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و نظارت بر مکمل ها و دارو در تاریخ 6/2/1393 هفته اول اردیبهشت 1تا7 هر سال هفته سلامت نامگذاری شده و وزارت بهداشت –سازمان غذا و دارو بعنوان متولی امر سلامت جامعه برنامه های در این خصوص در حوزه آموزش و همایش و کارگاه های آموزشی و نمایشگاه هی مرتبط برگزار می کند.بنابراین اساس کارشناسان در خصوص اهمیت تشدید نظارت بر تولید فرآورده های کشاورزی ،دامی،طیور در زمان کاشت و تولید فرآرده های دامی و مخاطرات افزایش سموم و آفات نباتی و افزایش فلزات سنگین در فرآورده های دامی و افزایش هورمون و خطر وجود آنتی بیوتیکها در آنها و لازمه رساندن فرآورده خام غذایی یا فرآوری شده بدست مردم نکاتی را متذکر گردیدند و وظایف نظارتی حوزه وزارت خانه خود را در خصوص نظارت بر تولید فرآورده ای خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی و عرضه آنها تا رسیدن به دست مصرف کننده اعلام کردند،در ادامه کارشناسان حوزه دارو ومکمل های غذایی در خصوص مزایا و معایب این فرآورده ها به اقتضاء سن مصرف کننده و عدم استفاده از فرآورده های غیر مجاز بدون اطلاع و خرید مواد مورد نیاز از داروخانه و با دستور پزشک اعلام و به استفاده بیشتر از مواد غذایی سالم مانند شیر و پروتئین و میوه وسبزی بیشتر در صورت ورزش کردن توصیه نمودند