X
تاریخ انتشار: شنبه 16 اسفند 1393
افتتاح اولین مرکز آموزشی ، تحقیقاتی و تولید نان سنتی سبوس دار در ایلام

  افتتاح اولین مرکز آموزشی ، تحقیقاتی و تولید نان سنتی سبوس دار در ایلام

امتیاز: Article Rating

 

اولین مرکز آموزشی ، تحقیقاتی و تولید نان سنتی سبوس دار و اولین تولید کننده نان های سنتی سبوس دار در غرب کشور امروز با حضور دکتر خواجه طراح پروژه بهینه سازی نانهای سنتی کشوردر شهر ایلام افتتاح گردید .
در این مراسم معاون غذا و دارو ، مدیر نظارت بر دارو ، مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان و تعدادی از مدیران و مسئولین ادارات ذیربط حضور داشتند .
در این افتتاحیه دکتر خواجه طراح پروژه بهینه سازی نانهای سنتی کشور در خصوص تولید انواع نان های سنتی سبوس دار و ...... توضیحاتی ارائه نمودند .
طی این مراسم دکتر نقدی معاون غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور ، برنامه آتی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی را سلامت محصولات غذایی و طرح تحول غذا عنوان نمود که در سال آینده با تولید مواد غذایی سلامت محور اجرایی خواهد شد .
وی با اشاره به تاثیر مصرف نان سالم حاوی سبوس بر پیشگیری از ابتلاء به بیماریهای غیر واگیر مانند چاقی ، دیابت ، پرفشاری خون ، بیماریهای قلبی و عروقی ، برخی از سرطانها ، یبوست و  تاکید بر لزوم تولید این گونه نان های در استان ، از تولید نان رژیمی بیماران مبتلا به سلیاک ابراز رضایت نموده وخواستار تولید نان رژیمی بیماران PKU  توسط این مرکزشد .
در ادامه خانم دکتر شاهماری مدیر نظارت بر دارو دانشگاه علوم پزشکی استان ضمن استقبال از تولید نان رژیمی مورد نیاز بیماران مبتلا به سلیاک توسط این مرکز ، از دکتر خواجه جهت تامین نان مورد نیاز بیماران PKU درخواست مساعدت و همکاری نمودند .
همچنین نوریه رستمی مدیر نظارت بر مواد غذایی وبهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان  ضمن تشکر از زحمات آقای دکتر خواجه و خانم دکتر پاکزاد جهت راه اندازی مرکز تولید نان سنتی سبوس دار در استان ایلام ، آمادگی آن مدیریت را جهت صدور مجوزهای بهداشتی بسته بندی انواع نان های سبوس دار این مرکزاعلام نمودند .
تصاویر
  • افتتاح اولین مرکز آموزشی ، تحقیقاتی و تولید نان سنتی سبوس دار در ایلام
ثبت امتیاز