X
تاریخ انتشار: دوشنبه 20 مرداد 1404
سردخانه مواد خوراکی و آب آشامیدنی شهر مهران زیر ذره بین کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام

  سردخانه مواد خوراکی و آب آشامیدنی شهر مهران زیر ذره بین کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام

امتیاز: Article Rating

*سردخانه نگهداری مواد غذایی و آب آشامیدنی شهر مهران زیر ذره‌بین کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی ایلام*

 

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام، مدیر آزمایشگاه غذا و دارو و مدیر نظارت و ارزیابی فراورده‌های خوراکی و آشامیدنی این معاونت از محل انبارها و سردخانه نگهداری مواد غذایی شهر مهران بازدید کردند.

 

با توجه به مصرف گسترده یخ و آب‌های بسته‌بندی در فصل تابستان، به ویژه در ایستگاه‌های صلواتی، مساجد و حسینیه‌ها در ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، این اقدام در راستای پایش سلامت و کنترل شرایط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری آنها انجام شده است.

 

در این بازدیدها، رعایت اصول بهداشتی در فرآیند نگهداری، شرایط نگهداری و حمل و نقل ارزیابی گردید.

 

با افزایش مصرف یخ‌، آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته‌بندی در ایام محرم و صفر و استفاده از آن در مراکز عرضه نذورات، این بازدیدها با دقت بیشتری انجام می‌شود و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

 

گفتنی است؛ هدف نهایی دانشگاه علوم پزشکی ایلام اطمینان از سلامت محصولات مصرفی مردم و پیشگیری از بروز هرگونه مخاطره بهداشتی است و در این راستا در ایام اربعین از کلیه آب‌های معدنی و آشامیدنی توزیع شده در بین شهروندان و زائران حسینی نمونه‌برداری و در آزمایشگاه سیار مهران و آزمایشگاه کنترل غذا و دارو ایلام از نظر آزمون‌های میکروبی مورد بررسی قرار گرفته اند.

 

لازم به ذکراست مصرف مستقیم یخ‌‌های قالبی برای استفاده در تهیه آبمیوه و شربت‌ها ممنوع بوده و از این یخ‌ها صرفاً جهت خنک نگهداشتن مواد غذایی بدون تماس مستقیم با ماده غذایی استفاده می گردد.

 

شهروندان گرامی در صورت مشاهده تخلف، شکایات خود را از طریق تماس با شماره ۱۹۰ یا ۳۲۲۳۲۵۲۰ معاونت غذا و دارو ایلام به کارشناسان این حوزه اعلام نمایند تا در اسرع وقت مورد پیگیری قرار گردد.

تصاویر
  • سردخانه مواد خوراکی و آب آشامیدنی شهر مهران زیر ذره بین کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام
ثبت امتیاز