مصاحبه رادیویی به مناسبت روز جهانی ایمنی مواد غذایی
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام ، روز جهانی ایمنی مواد غذایی با هدف برقراری امنیت و ایمنی غذایی و دسترسی همگان به غذای سالم و کافی و کاهش فقر و گرسنگی گرامی داشته می شود.
به همین مناسبت خانم مهندس ربابه ابراهیم زاده مدیر نظارت بر فرآورده های خوراکی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام در برنامه رادیویی صدا و سیمای مرکز ایلام با اشاره به شعار جهانی این روز با عنوان ٫٫تولید مبتنی بر دانش٫٫ به اهمیت تولید و داشتن تخصص و دانش لازم برای تولید محصولات با کیفیت اشاره کرد.
وی افزود: همگام با سازمان غذا و دارو ویژه برنامه های روز جهانی غذا و علاوه بر برنامه های آموزشی و اطلاع رسانی و فرهنگ رسانی، به طور مستمر از واحد های تولیدی جهت پایش سلامت محصولات، بازرسی ونمونه برداری انجام می شود.