برگزاری کلاس آموزشی ایمنی بهداشت و مواد غذایی
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام، کارشناسان مدیریت نظارت بر فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی با حضور در مدرسه ابتدایی دخترانه توحید، اقدام به برگزاری یک جلسه آموزشی با محوریت نکات ایمنی و بهداشت مواد غذایی ویژه دانشآموزان پایههای مختلف کرد.
در این برنامه، موضوعاتی همچون شستن صحیح دستها قبل از غذا، پرهیز از مصرف خوراکیهای غیر بهداشتی و فلهای، نحوه شناسایی مواد غذایی دارای مجوز بهداشت، و اهمیت تغذیه سالم به زبان ساده برای کودکان تشریح شد.
این فعالیت با هدف افزایش سطح آگاهی دانشآموزان نسبت به سلامت مواد غذایی و پیشگیری از بیماریهای مرتبط با تغذیه ناسالم برگزار شد و با استقبال گرم و مشارکت فعال دانشآموزان و مسئولین مدرسه همراه بود.