برگزاری دوره آموزشی haccp در صنایع غذایی، آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو ایلام
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو: خانم مهندس ربابه ابراهیم زاده مدیر نظارت بر فرآورده های آشامیدنی،خوراکی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام در ابتدای این دوره آموزشی ضمن عرض خیر مقدم خدمت مدعوین بیان داشتن، صنایع غذایی در سرتاسر جهان با چالش های زیادی در خصوص ایمنی مواد غذایی مواجه هستند. اکثر مطالعات به این نتیجه رسیده اند که فقدان درک مناسب از HACCP و سایر فرایندهای سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی یکی از موانع اصلی اجرای یک FSMS موثر و پایدار است. این موضوع در مورد پیاده سازی الزامات استاندارد دارای اهمیت است.
همچنین در این کارگاه آموزشی خانم مهندس کلثوم صفایی پور رئیس انجمن مسئولین فنی استان به عنوان مدرس کارگاه آموزشی را برگزار کرد.
.