X
تاریخ انتشار: یکشنبه 16 شهریور 1399
رعایت پروتکل های بهداشتی   (2)

  رعایت پروتکل های بهداشتی (2)

امتیاز: Article Rating

                   رعایت پروتکل های بهداشتی در طبخ و توزیع غذای نذری در محرم و صفر

  • خودداری از پذیرایی در هیات ها و صرفاً توزیع نذورات در قالب بسته بندی
  • توزیع نذورات ترجیحا بصورت مواد اولیه غذایی خشک و خام و بسته بندی شده
  • استفاده از ظروف یکبارمصرف گیاهیِ یک نفره در صورت توزیع مواد غذایی گرم و پخته
  • توزیع آب و نوشیدنی و ماست به شکل بسته بندی های یک نفره
  • عدم سرو انواع سبزیجات و سالاد و مواد فاسدشدنی
  • در صورت مصرف فرآورده های کنسروی قبل از مصرف به مدت 20 دقیقه جوشانده شود.
  • ممنوعیت ورود و خروج به محل طبخ غذا و دخالت افراد متفرقه در امر تهیه و توزیع غذا و لزوم اخذ کارت بهداشت برای همه افراد دست اندرکار تهیه، طبخ و توزیع غذای هیئت
  • شست وشوی دقیق و مرتب دستها درافراد دست اندرکار تهیه، طبخ و توزیع غذای هیئت
  • شست وشوی دقیق و گندزدایی ظروف و ابزار طبخ غذا قبل و بعد از طبخ
  • خودداری از صرف غذا در محل هیئت به شکل جمعی و ارائه غذا به صورت بیرون بر
  • توزیع غذا در کوتاهترین زمان ( قبل از دو ساعت) پس از طبخ و به شکل گرم و با بسته بندی بهداشتی یک نفره به در منازل
  • ممنوعیت عرضه غذای روباز
  • لزوم رعایت ضوابط بهداشتی و عدم دخالت افراد متفرقه در توزیع غذا
  • استفاده از ماسک و لباس کار و دستکش و کلاه توسط آشپزان و همه کسانی که در محل آماده سازی و طبخ و توزیع غذا دخالت دارند
  • ممنوعیت ذبح و قربانی احشام در جلوی هیئتهای عزاداری و یا محل های برگزاری مراسم و مساجد
  • ممنوعیت استعمال دخانیات در محل طبخ و توزیع غذا و یا اطراف مراسم
  • معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام-واحد اطلاع رسانی داروها و سموم
تصاویر
  • رعایت پروتکل های بهداشتی   (2)
ثبت امتیاز