رعایت پروتکل های بهداشتی (2)
امتیاز:
رعایت پروتکل های بهداشتی در طبخ و توزیع غذای نذری در محرم و صفر
- خودداری از پذیرایی در هیات ها و صرفاً توزیع نذورات در قالب بسته بندی
- توزیع نذورات ترجیحا بصورت مواد اولیه غذایی خشک و خام و بسته بندی شده
- استفاده از ظروف یکبارمصرف گیاهیِ یک نفره در صورت توزیع مواد غذایی گرم و پخته
- توزیع آب و نوشیدنی و ماست به شکل بسته بندی های یک نفره
- عدم سرو انواع سبزیجات و سالاد و مواد فاسدشدنی
- در صورت مصرف فرآورده های کنسروی قبل از مصرف به مدت 20 دقیقه جوشانده شود.
- ممنوعیت ورود و خروج به محل طبخ غذا و دخالت افراد متفرقه در امر تهیه و توزیع غذا و لزوم اخذ کارت بهداشت برای همه افراد دست اندرکار تهیه، طبخ و توزیع غذای هیئت
- شست وشوی دقیق و مرتب دستها درافراد دست اندرکار تهیه، طبخ و توزیع غذای هیئت
- شست وشوی دقیق و گندزدایی ظروف و ابزار طبخ غذا قبل و بعد از طبخ
- خودداری از صرف غذا در محل هیئت به شکل جمعی و ارائه غذا به صورت بیرون بر
- توزیع غذا در کوتاهترین زمان ( قبل از دو ساعت) پس از طبخ و به شکل گرم و با بسته بندی بهداشتی یک نفره به در منازل
- ممنوعیت عرضه غذای روباز
- لزوم رعایت ضوابط بهداشتی و عدم دخالت افراد متفرقه در توزیع غذا
- استفاده از ماسک و لباس کار و دستکش و کلاه توسط آشپزان و همه کسانی که در محل آماده سازی و طبخ و توزیع غذا دخالت دارند
- ممنوعیت ذبح و قربانی احشام در جلوی هیئتهای عزاداری و یا محل های برگزاری مراسم و مساجد
- ممنوعیت استعمال دخانیات در محل طبخ و توزیع غذا و یا اطراف مراسم
- معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام-واحد اطلاع رسانی داروها و سموم