X
تاریخ انتشار: یکشنبه 19 آذر 1396
برگزاری کارگاه کاهش مصرف نمک در فرمولاسیون مواد غذائی و آشامیدنی

  برگزاری کارگاه کاهش مصرف نمک در فرمولاسیون مواد غذائی و آشامیدنی

امتیاز: Article Rating
به منظور بازآموزی و به روز رسانی اطلاعات مسئولین فنی کارخانجات تولید مواد غذائی و آشامیدنی، مدیریت اداره غذا در تاریخ 18 آذرماه 1396 اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی کاهش مصرف نمک در فرمولاسیون مواد غذائی و آشامیدنی جهت کارشناسان معاونت و مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذائی و آشامیدنی نمود، ارائه این آموزش ها، توسط کارشناسان این حوزه انجام شد که با استقبال کارشناسان مربوطه در حوزه های مذکور قرار گرفت.
تصاویر
  • برگزاری کارگاه کاهش مصرف نمک در فرمولاسیون مواد غذائی و آشامیدنی
ثبت امتیاز