بازدید از کارخانجات تولیدی آرد استان توسط مدیر و کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی و کارگروه آرد و نان
امتیاز:
بهمنظور بررسی کیفیت آرد تولیدی و نان عرضهشده در سطح استان، بازدید مشترکی با حضور مدیر و کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام و اعضای کارگروه آرد و نان استان، در قالب برنامه «چهارشنبههای آرد و نان» از کارخانجات تولیدی آرد انجام شد.
در این بازدید موارد زیر مورد بررسی و پایش قرار گرفت:
• کیفیت گندم ورودی و شرایط نگهداری آن
• فرآیند تولید و شرایط بهداشتی کارخانه تولیدی آرد
• شاخصهای کیفی آرد از جمله میزان سبوسگیری، رطوبت و یکنواختی محصول
• رعایت ضوابط بهداشتی در خطوط تولید و انبارها
همچنین وضعیت بهداشتی نانوایی ها و کیفیت نان پخت شده مورد بررسی قرار گرفت و ضمن ارائه تذکرات و راهکارهای اصلاحی لازم، بر لزوم رعایت دقیق ضوابط فنی و بهداشتی در جهت ارتقای سلامت و کیفیت نان مصرفی شهروندان تأکید شد.