X

دستورالعمل اجرايي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در خصوص مواد غذایی تراریخته یا تغییر ژنتیکی

استاندارد تعیین عوامل بحرانی ، کلی و جزئی در مواد غذایی

حداقل ضوابط فرآورده های کنسروی ( گوشتی و غیر گوشتی )

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی

حداقل ضوابط واحدهای آب معدنی

حداقل ضوابط واحدهای آماده سازی و بسته بندی غلات و حبوبات

حداقل ضوابط واحدهای تولید سبزی تازه ، خشک و منجمد

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده اسانس ، عرقیات و عصاره

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده انواع تافی و آبنبات

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده انواع خمیراک  ( پاستا )

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده انواع روغن های خوراکی   خام گیاهی

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های کنسروی و نیمه کنسروی

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده حلوا ارده

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده خاک رنگبر ( بنتونیت )

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده شکلات و فرآورده های کاکائوئی

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده فرآورده های آردی به غیر از پاست

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده فرآورده های تخم مرغ

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده فرآورده های سیب زمینی و غلات

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده فرآورده های یخی

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده قند و شکر

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده نمک طعام

دستورالعمل اجرائی ساخت و ورود مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل تشکیل پرونده برای مواد اولیه در واحدهای تولید مواد خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی

ضوابط برچسب گذاری مواد غذایی

ضوابط واحدهای بسته آماده سازی و بسته بندی ادویه و چاشنی ها

ضوابط واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرایند شده

بخشنامه رب گوجه فرنگی

دستورالعمل کارگاههای مشمول شناسه نظارت کارگاهی

تعرفه صدور پروانه های بهداشتی کارگاهی

دستورالعمل اخذ و تمدید نشان ایمنی و سلامت

 حداقل ظوابط فنی و بهداشتی غذاهای آماده و نیمه آماده

حداقل ظوابط فنی بهداشتی تاسیس کارخانجات آرایشی و بهداشتی

 حداقل ظوابط برجسب گذاری

دستورالعمل عدم استفاده از خمیرمرغ در تولید فرآورده های گوشتی

آخرين دستورالعمل نشانگرهاي رنگي در برچسب مواد غذایی

دستورالعمل اجرایی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی (کارگاهی)

دستورالعمل اجرائی اعطای نشان ایمنی و سلامت

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه هاي بهداشتی

دستورالعمل استفاده از ظرفیت خالی

دستورالعمل اجرائی نحوه بررسی طعم دهنده هاجهت صدورپروانه های بهداشتی ساخت و ورود

شرايط استفاده از ظروف پلي اتيلن ترفنالات براي بسته بندي آبليمو و عرقيات گياهي

ضوابط و مقررات مربوط به غني سازي مواد خوراكي و آشاميدني

حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولید کننده نوشیدنی مالت

حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحدهاي توليد كننده انواع سركه

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهاي تولید کننده انواع خرما

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های کترینگ

دستورالعمل صدورشناسه نظارت وحداقل ضوابط فنی و بهداشتی نانواییها

حداقل ضوابط تأسیس و بهره برداری کارخانجات صنایع آرایشی و بهداشتی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی براي تاسیس و بهره برداري کارخانه های تولید و بسته بندی  فرآورده های غذایی

دستورالعمل نحوه درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی و ممیزی واحدهای تولیدی بر اساس استانداردهای مدیریت ایمنی مواد غذایی ( iso22000، HACCP)

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه هاي بهداشتی جهت شرکت نگهداري، پخش و توزیع فرآورده هاي غذایی، آرایشی و بهداشتی

ضوابط و معیار های استقرار کارخانجات مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی ،مکمل های غذایی ،رژیمی و صنایع بسته بندی

دستورالعمل یکسان سازی عناوین پروانه بهره برداری و ساخت در فرآورده های کشاورزی

 دستورالعمل یکسان سازی عناوین پروانه بهره برداری و ساخت در فرآورده های بسته بندی

 دستورالعمل یکسان سازی عناوین پروانه بهره برداری و ساخت در فرآورده های آردی

دستورالعمل یکسان سازی عناوین پروانه بهره برداری و ساخت در فرآورده های لبنی

دستورالعمل یکسان سازی عناوین پروانه بهره برداری و ساخت در فرآورده های گوشتی

دستورالعمل یکسان سازی عناوین پروانه بهره برداری و ساخت در فرآورده های نوشیدنی

دستورالعمل یکسان سازی عناوین پروانه بهره برداری و ساخت در فرآورده های شیرینی و شكلات

بخشنامه اصلاحیه فرآورده تاپینگ (جدید)

بخشنامه درج تاریخ عرضه بر روی برچسب شیر و خامه پاستوریزه(جدید)

الزام به برچسب گذاري مواد غذائي تراريخته(جدید)

دستورالعمل اجرايي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در خصوص مواد غذایی تراریخته یا تغییر ژنتیکی

بخشنامه بررسی وضعیت استقرار سیستم HACCP  در واحدهای تولیدی

چک لیست ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی کشور

چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی

چک لیست ممیزی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر ISO22000

دستورالعمل صدور و تمدید پروانه بهداشتی ساخت جهت صادرات و پروانه بهداشتی تولید قراردادی جهت صادرات

فرم تعهد عدم تراریختگی

دستورالعمل صدور و تمدید پروانه بهداشتی ساخت جهت صادرات و پروانه بهداشتی تولید قراردادی جهت صادرات