Enter Title

استاندارد تعیین عوامل بحرانی ، کلی و جزئی در مواد غذایی

حداقل ضوابط فرآورده های کنسروی ( گوشتی و غیر گوشتی )

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید وبسته بندی مواد غذایی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی

حداقل ضوابط واحدهای آب معدنی

حداقل ضوابط واحدهای آماده سازی و بسته بندی غلات و حبوبات

حداقل ضوابط واحدهای تولید سبزی تازه ، خشک و منجمد

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده اسانس ، عرقیات و عصاره

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده انواع تافی و آبنبات

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده انواع خمیراک  ( پاستا )

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده انواع روغن های خوراکی   خام گیاهی

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های کنسروی و نیمه کنسروی

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده حلوا ارده

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده خاک رنگبر ( بنتونیت )

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده شکلات و فرآورده های کاکائوئی

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده فرآورده های آردی به غیر از پاست

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده فرآورده های تخم مرغ

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده فرآورده های سیب زمینی و غلات

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده فرآورده های یخی

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده قند و شکر

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی

حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده نمک طعام

دستورالعمل اجرائی ساخت و ورود مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل تشکیل پرونده برای مواد اولیه در واحدهای تولید مواد خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی

ضوابط برچسب گذاری مواد غذایی

ضوابط واحدهای بسته آماده سازی و بسته بندی ادویه و چاشنی ها

ضوابط واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرایند شده

بخشنامه رب گوجه فرنگی

دستورالعمل کارگاههای مشمول شناسه نظارت کارگاهی

تعرفه صدور پروانه های بهداشتی کارگاهی

دستورالعمل اخذ و تمدید نشان ایمنی و سلامت

 حداقل ظوابط فنی و بهداشتی غذاهای آماده و نیمه آماده

حداقل ظوابط فنی بهداشتی تاسیس کارخانجات آرایشی و بهداشتی

 حداقل ظوابط برجسب گذاری

دستورالعمل عدم استفاده از خمیرمرغ در تولید فرآورده های گوشتی

آخرين دستورالعمل نشانگرهاي رنگي در برچسب مواد غذایی

جستجو