Enter Title حداقل

 

 

معرفی آزمایشگاه
آزمايشگاه كنترل مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي استان ایلام که در رتبه بندی معاونت های غذا و دارو به عنوان آزمایشگاه سطح دو رتبه بندي گرديده در فضايي معادل 360 متر مربع و با تعداد 8 پرسنل رسمي و پيماني، و 1 نيروي مشمول طرح نيروي انساني در مقاطع فوق ليسانس ، ليسانس در،  رشته های تغذيه، شيمي، زیست شناسی، زير نظر معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي ایلام در قالب6 بخش عمده شامل :
1.     بخش پذيرش نمونه
2.     بخش ميكروب شناسي
3.     بخش شيمي مواد غذايي
4.     بخش آنالیز دستگاهي
5.     بخش تضمين كيفيت ( QA )
6.     امور اداري
وظيفه كنترل بهداشت و سلامت مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي را از طريق كنترل مواد اوليه مورد مصرف در صنايع غذايي و فرآورده هاي غذايي توليدي در كليه مراحل توليد ، عرضه و توزيع را با انجام بررسي هاي ارگانولپتيكي و آزمونهاي فيزيكي، شيميايي، ميكروبي و سم شناسي بر اساس استانداردهاي ملي موجود و دستورالعمل هاي اداره كل آزمايشگاهها بر عهده دارد .
 
مدیریت آزمایشگاه : جناب آقای فرزاد ابراهیمی
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
جستجو