X

 

برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع کنترل کیفیت توسط معاونت غذا و دارو جهت مسئولین فنی کارخانجات تولیدی مواد غذایی و بهداشتی استان در محل سالن کنفرانس این معاونت برگزار گردید.
تاریخ انتشار: دوشنبه 04 آذر 1398
جلسه  برنامه ریزی و اجرای مرحله اول طرح PMS فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سال 98

  جلسه برنامه ریزی و اجرای مرحله اول طرح PMS فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سال 98

امتیاز: Article Rating

جلسه  برنامه ریزی و اجرای مرحله اول طرح PMS فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سال 98  و همچنین اعتباربخشی و تصدیق روش آزمونهای سالمونلا،استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیا کلی بخش میکروب شناسی آزمایشگاه در تاریخ 21/8/98 راس ساعت 9:30 در دفتر مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو با حضور مسئولین فنی آزمایشگاه و کارشناسان آزمایشگاه برگزار گردید .

اشتراک گذاری
تصاویر
  • جلسه  برنامه ریزی و اجرای مرحله اول طرح PMS فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سال 98
ثبت امتیاز